ELAZIĞ / ARICAK - Bükardı Ortaokulu

Ara

Okulumuz öğrencileriyle yaptığımız 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı ektedir.

Mrt

İlk kez Çin'in Wuhan kentinde çıkan Covid-19 virüsü Dünyada hızla yayılmış ve bir çok insanın ölümüne neden olmuştur. Dünya Sağlık Örgütü, yarattığı tehlike ve hızlı yayılımdan dolayı Covid-19 virüsüne   karşı Pandemi ilan etmiş ve tüm dünyadan gerekli tedbirleri almasını önermişti.Bu kapsamda Ülkemizde de Covid-19 virüsünün yayılımına karşı çok ciddi ve sıkı tedbirler alınmış olup, Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından Covid-19 Salgını ile mücadele kapsamında eğitime zorunlu ara verilmişti.  Bu tedbirler kapsamında okulumuzun her alanı dezenfektan ile ilaçlaması gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuza İl Sağlık Merkezinden gelen misafirlerimiz, okulumuz öğrencilerine Göz Taraması yaptı.

Ara

Beldemizde Bulunan Güvenlik Güçleri Okulumuzu Ziyaret Ettiler. Öğrencilerimiz ile görüşen askerlerimiz  güvenlikleri  konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdiler.

Ara

Okulumuz İdarecileri ve Öğretmenleri ile birlikte Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazır Hale Getirildi.